Aktiviteiten voorjaar 2018


Terug naar navigatie voorjaar 2018

Vrijdag, 2 februari 2018. Vandaag zijn we al weer in de maand

februari beland. Het weer is er echter niet beter op geworden. In de nacht van woensdag op donderdag begon het al te regenen en gisteren was het al erg fris met zo nu en dan een spatje. Maar gisteravond regende het soms al korte tijd flink. Daarom ben ik nu ook super blij dat ik een voortent heb. Het heeft de afgelopen nacht flink geregend. Sjaak wilde gisteravond daarom niet naar buiten. Hij haat regen en natte pootjes…. Maar moest van mij natuurlijk toch en heeft gelukkig alles gedaan. Gisrermiddag hebben we bij Frans en Mary een borrel gedronken. In de voortent van de caravan heb je wat meer ruimte en er is verwarming. We hebben verder geprobeerd om het schotelprobleem van Eddy op te lossen. Eddy had de ontvanger uit de camper gehaald, maar dat was een verkeerde actie. Skyler kon alleen wat doen als de ontvanger onder spanning stond en had pas as dinsdag tijd om op de camping langs te komen. Volgens Skyler was de ontvanger goed, maar de bediening van de schotel verkeerd afgesteld. Eddy krijgt tot nu toe alle zenders, behalve de Nederlandse zenders…. Ik begrijp niet waarom Nederland nu weer een uitzondering moet hebben. In het buitenland zijn immers de satelietkanalen gratis. Eddy heeft, nadat hij alles weer had geïnstalleerd in zijn camper, nog opnieuw geprobeerd de ontvanger aan het werk krijgen, maar dat lukte helaas niet. Hij wil morgen al weer verder reizen. Nu maar hopen at hij in het zuiden ook een goede reparateur kan vinden. Ik heb mijn twijfels….

Op dit moment regent het flink. Trudy is met Frans en Mary naar Albir/Altea om te shoppen.

We zijn met Eddy en Cherry vanavond bij Mandarin in Benidorm als afscheid samen wezen eten. Morgen vertrekken ze weer en gaan naar Amunicar aan de zuidkust van Spanje. Ik heb dit keer weer Tais gegeten Alleen ging het tijdens de bediening fout.

Cherry en ik hebben uiteindelijk het menu van Eddy en Trudy voorgeschoteld gekregen en andersom. Cherry verwonderde zich, daar we in ons menu de “kip” misten en in de plaats daarvan draadjesvlees kregen met heel hete Kantonesche sous. Dat hadden we niet besteld maar halverwege de maaltijd wisselden we met Trudy en Eddy en toen kwam alles weer goed.We hadden immers nu alles kunnen proeven.

Beide menuutjes waren heel erg lekker. Zeker een aanrader!!

Ik was op de fiets naar het restaurant gegaan, Eddy en Cherry gingen lopen en Trudy was op de scooter gegaan. Een hele onderneming dus.

Zaterdag-morgen hebben Eddy en Cherry nog even bij ons koffie gedronken en zijn toen vertrokken. Het TV-probleem was nog niet opgelost, dus dat moeten ze nog op hun volgende bestemming oplossen.

Het is erg gezellig geweest!!


Zondag, 4 februari 2018. Vandaag is de verjaardag van Frans, de broer van Trudy.  Hij wordt vandaag 67 jaar. Een grote jongen! ;-))

Om 11.00 uur zijn we daar koffie gaan drinken en hebben we gezongen voor de jarige. Vanmiddag gaan we daar borrelen en later gaan we samen uit eten.

Heel gezellig. Het weer is slecht geworden en voor mij erg koud en nat.

Er staat een flinke koude wind en alles is hier nu heel vochtig.

In ieder geval geen Spaans weer!! Maar er was regen voorspeld en die is nu gekomen, het regent nu flink. Vanavond zijn we uitgenodigd door de jarige Frans om samen ergens te gaan eten. Hij hield het geheim tot wij in Albir reden. Het restaurant was de plek waar wij de vorige jaren Nassi Rames hebben gegeten, maar nu met andere eigenaren. Het was heerlijk en we hebben alle vier genoten.

Dat was het weer voor vandaag.
Navigatie Voorjaar2018 voorjaar2018-06 Navigatie Voorjaar2018

Onze “Nassi Rammes-Chinees” in Albir

Gefeliciteerd Frans!!

IJsje eten aan de boulevard van Benidorm